Ζηλιαναίου Αντωνία

Η Αντωνία Ζηλιαναίου γεννήθηκε στη Λιβαδειά.

zilianeou-tonia.jpg

Φοίτησε στο Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας στην ειδικότητα "Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής", όπου και αποφοίτησε το 2004 , αποκτώντας την πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού), για την Άδεια Ασκήσεως του επαγγέλματος. Ταυτόχρονα εργαζόταν σε Διαιτολογικό Τμήμα γνωστών Ινστιτούτων Αισθητικής. Πραγματοποίησε την πρακτική της εξάσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "ΕΛΠΙΣ".

Παρακολούθησε το 2008 ένα κύκλο μαθημάτων Εστιατορικής Τέχνης από τα Δημόσια Εκπαιδευτήρια Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού, όπου απέκτησε την πιστοποίηση του επαγγέλματος στον Τομέα Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Συμμετείχε στο τμήμα Διατροφής του Γενικού Νοσοκομείου «Μητέρα» για την παρακολούθηση ασθενών στη σίτιση. Ασκεί το επάγγελμα της Διατροφολόγου ως Σύμβουλος Διατροφής από το 2009.

Το 2011 παρακολουθεί ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σπουδών για Personal Training (International Aerobics & Fitness Association), αποκτώντας πιστοποίηση στο επάγγελμα της Προσωπικής Εκγύμνασης. Παράλληλα εκπαιδεύτηκε σε επαγγελματικά μηχανήματα δόνησης (Power Vibe Professional).

Από το 2012 συνεργάστηκε με γυμναστήρια της Αθήνας, με στόχο την απόκτηση εμπειρίας ως πρακτική άσκηση, στην επίβλεψη του χώρου των αθλουμένων και στο Personal training. Aπό το 2013 συνεργάζεται με γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα ως εξωτερική συνεργάτης.

Από το 2013 συμμετέχει σε σεμινάρια της Εξειδικευμένης Ακαδημίας Εκπαίδευσης Γυμναστών - Base Training Academy, με στόχο την διεθνή πιστοποίηση από την Αμερικανική Εταιρία Αθλητιατρικής (ACSM- American College of Sports Medicine) ως ACSM Certified Personal Trainer.

Έχουν δημοσιευτεί άρθρα της στην τοπική εφημερίδα "Διάβημα" και στο μηνιαίο έντυπο "Αναπνευστήρας". Το 2012 ξεκινά το δικό της Blog «patzaroula», καλύπτοντας θέματα διατροφής, εκγύμνασης και ψυχολογικής ενθάρρυνσης.

Αγαπά τις τέχνες και κάθε είδους δημιουργική δραστηριότητα.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License