Εφ. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
nea-tis-viotias.jpg

To πρώτο φύλλο της εφημερίδας εκδόθηκε στις 28 Απριλίου 1986 σε διαστάσεις 33 Χ 47 σε εβδομαδιαία έκδοση με τίτλο “ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ” με αμιγώς αθλητικό περιεχόμενο.

Στις 9 Νοεμβρίου 1987 εκδόθηκε σε διαστάσεις 29 Χ 43 και στις 30 Ιανουαρίου έγινε το μεγάλο πρωτοποριακό για τη Βοιωτία τόλμημα ξεκινώντας την καθημερινή της έκδοση με πολιτιοαθλητικό περιεχόμενο με νέο τίτλο «ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ».

Η εφημερίδα ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ξεκίνησε την έκδοσή της το έτος 1986 ως εβδομαδιαία εφημερίδα και από το έτος 1993 άρχισε η καθημερινή της έκδοση. Kυκλοφορεί ανελλειπώς μέχρι σήμερα καθημερινά. Κυκλοφορεί σε πέντε εβδομαδιαίες εκδόσεις από Δευτέρα έως και Παρασκευή σε ολόκληρο το Νομό Βοιωτίας στα περίπτερα και σε συνδρομητές μέσω ΕΛΤΑ σε ολόκληρη την επικράτεια και στο εξωτερικό (Αμερική, Αυστραλία κλπ.).

Είναι μέλος της (Ε.Ι.Η.Ε.Ε.) Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων και συμπεριλαμβάνεται στην απόφαση του αρμόδιου Υπουργού στον κατάλογο των εφημερίδων που έχουν δικαίωμα κρατικών δημοσιεύσεων και διαφημίσεων.

Η έδρα της εφημερίδας είναι στην οδό
Αθηνών 22 Λιβαδειά Βοιωτίας.
Τηλ: 2261027180, 2261081153 - Fax: 2261027423 - e-mail: rg.teneto|toivaen#rg.teneto|toivaen - URL: http://www.neatisviotias.gr/

O χώρος που στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας αποτελείται από 120τ.μ. και είναι διαμορφωμένος με σάλα υποδοχής, γραφείο Διεύθυνσης και χώρος εργασίας με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η εφημερίδα μας "ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ" είναι η πρώτη ημερήσια της Βοιωτίας.

Πηγές

ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License