Γεωργίου Βαγγέλης
georgiou-vaggelis.png

Ο Βαγγέλης Γεωργίου γεννήθηκε το 1951 στο Σχηματάρι από γονείς αγρότες, και ζει μόνιμα στο Σχηματάρι. Είναι παντρεμένος με τη Στέλλα Καραλή και έχει τρία παιδιά, τον Παρασκευά, τον Κωνσταντίνο και την Ελένη. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι ιδρυτικό μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου και του αθλητικού συλλόγου Γ.Σ. Ερμής.

Το 1983 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Ν. Βοιωτίας και το 1985 ανέλαβε προϊστάμενος του Πολεοδομικού γραφείου Θήβας και ταυτόχρονα έκανε χρέη Προϊσταμένου στο Τμήμα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Τ.Α.Σ.) Θήβας.

Το 1982 εκλέχτηκε κοινοτικός σύμβουλος κατακτώντας μία από τις πρώτες θέσεις και το 1990 εκλέχτηκε πρώτος σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Επί ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ εκλέγεται Δήμαρχος στο Δήμο Σχηματαρίου με ποσοστά άνω του 60%.
Το 1994 εκλέχτηκε Δήμαρχος με ποσοστό 60%.
Το 1998 εκλέχτηκε Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 70,25% που τον έφερε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 10 ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Το 2002 εκλέχτηκε Δήμαρχος με ποσοστό 62% από την πρώτη Κυριακή.
Το 2006 εκλέχτηκε Δήμαρχος με ποσοστό 63% από την πρώτη Κυριακή.

Το 1999 εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. (Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων) Ν. Βοιωτίας.

Το 2001 εκλέχτηκε μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας) Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας με τον συνδυασμό της Π.Α.Σ.Κ. .

Το 2003 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Βοιωτίας και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Το 2006 εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Βοιωτίας και Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ. (Διαδημοτική Επιχείριση Περιβάλλοντος & Οργάνωσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Θήβας).

Πηγές

Βαγγέλης Γεωργίου

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License