Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς
logo-fll.jpg

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς ιδρύθηκε το 2005 και είναι o πρώτος Φωτογραφικός Σύλλογος της Λιβαδειάς. Σήμερα μετέχουν στις δραστηριότητές της πάνω από εξήντα (60) μέλη. Σκοπός της λειτουργίας της Λέσχης είναι η προώθηση και διάδοση της φωτογραφικής τέχνης, η ανάδειξη του τεχνικού και καλλιτεχνικού επιπέδου των νέων μελών καθώς και η προβολή της Πόλης μας, μέσα από τη φωτογραφία.

Άλλες δραστηριότητες της Φ.Λ.Λ. είναι η πραγματοποίηση φωτογραφικών εξορμήσεων, η διοργάνωση εκθέσεων ομαδικών ή ατομικών των μελών της λέσχης, διαγωνισμοί φωτογραφίας, η επικοινωνία και συνεργασία με άλλες φωτογραφικές λέσχες και ομάδες, η δημιουργία βιβλιοθήκης σχετικής με την τέχνη της φωτογραφίας. Η προβολή των έργων των μελών της Φ.Λ.Λ., γίνεται επίσης μέσα από τις ιστοσελίδες της Λέσχης στο διαδίκτυο (site, blogspot, facebook, flickr).

Για την επίτευξη των προαναφερομένων στόχων, η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς πραγματοποιεί κύκλο μαθημάτων για τα νέα μέλη, καθώς και ειδικά σεμινάρια, διαλέξεις και προβολές σχετικά με την φωτογραφική τέχνη, όπως επίσης ενημέρωση των μελών για κάθε θέμα που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τη φωτογραφία.

Επικοινωνία

Μπουφίδου 32-34 ( εντός στοάς )
Τ.Κ. 32100 Λιβαδειά
URL: http://www.fotolesxilivadias.gr
http://www.fotolesxilivadias.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/groups/fotolesxilivadias/
Email: moc.liamg|saidavilixselotof#moc.liamg|saidavilixselotof
Βελούδιος Γιάννης, 6977233189
Κοβάνη Νεκταρία, 6974870410

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License