Αποστόλου Θανάσης | "Πώς να απαλλαγείτε από το κάπνισμα πανεύκολα!"
vivlio_1.jpg

Αγαπητοί φίλοι,
Πάντα έβρισκα το κάπνισμα απολαυστικό και αναντικατάστατο, αλλά ταυτόχρονα φοβόμουν πολύ για τις συνέπειές του στην υγεία μου. Έκανα πάρα πολλές προσπάθειες να το κόψω χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μου φαινόταν τόσο απλό, αλλά ταυτόχρονα και τόσο δύσκολο!

Μετά από κάθε αποτυχημένη απόπειρά μου ένιωθα θλίψη και απογοήτευση. Ήμουν τόσο δυναμικός σε άλλους τομείς της ζωής μου κι όμως δε μπορούσα να σταματήσω αυτήν την "αυτοκτονία σε αργή κίνηση"! Ένιωθα ταπεινωμένος και βαθιά λυπημένος..
Μια μέρα που σκεφτόμουν το ζήτημα κι ενώ ένιωθα ακόμη καταβεβλημένος από τις συνεχείς αποτυχίες μου, πήρα μια απόφαση που αμέσως με γέμισε ενθουσιασμό.

Αποφάσισα ότι όχι μόνο θα έβρισκα "πώς μπορεί να κοπεί το κάπνισμα πανεύκολα", αλλά θα κρατούσα και σημειώσεις γι αυτό, έτσι ώστε να βοηθήσω και άλλους φίλους μου που δυσκολεύονταν να το κόψουν. Παρόλο τον ενθουσιασμό μου, δεν είχα φανταστεί ακόμα ότι θα αφοσιωθώ τόσο πολύ, ότι θα κάνω τόσο εκτεταμένη έρευνα και ότι τελικά θα γράψω ολόκληρο ΒΙΒΛΙΟ για το θέμα!

Πράγματι, "κατέβασα τα ρολά" και άρχισα τη μελέτη μέχρι τελικής πτώσεως, καπνίζοντας ταυτόχρονα σα φουγάρο… Πίστευα ότι σε μία εβδομάδα έως ένα μήνα το πολύ, θα έχω ολοκληρώσει τη μελέτη μου. Αντί όμως να ικανοποιηθεί η περιέργειά μου, αυτή συνεχώς μεγάλωνε…

Τελικά χρειάστηκα σχεδόν 2 χρόνια καθημερινής 8ωρης έρευνας και συγγραφής, για να είμαι έτοιμος να σας παρουσιάσω το ολοκαίνουργιο βιβλίο μου.

Κάποιοι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με το θέμα (δηλαδή έχουν διαβάσει τα θεωρούμενα ως "καλύτερα βιβλία παγκοσμίως") μου είπανε ότι το βιβλίο μου είναι το καλύτερο που έχουν διαβάσει πάνω στο θέμα. Φυσικά όποια γνώμη κι αν έχουν, αυτό που μετράει είναι η δική σας γνώμη. Γι αυτό αποφάσισα να σας προσφέρω ολόκληρο το πρώτο μέρος του έργου δωρεάν! Διαβάζοντάς το θα καταλάβετε αν όντως το βιβλίο αξίζει τα θετικά σχόλια που σας ανέφερα.

Όμως εκτός των κολακευτικών σχολίων για την αποτελεσματικότητα του βιβλίου, ακόμα περισσότερο με ικανοποιεί η άποψη των πρώτων αναγνωστών μου, ότι βρήκαν την ανάγνωση απολαυστική.

Επειδή θα ήθελα η χαρμόσυνη αλήθεια (ότι το κάπνισμα κόβεται εύκολα) να διαδοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους καπνιστές, αποφάσισα να διαθέσω στο ίντερνετ ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον 1ο τόμο του βιβλίου ΔΩΡΕΑΝ. Πρόκειται για αυτόνομο βιβλίο το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και ως ολοκληρωμένο βοήθημα. Διαβάζοντας το θα μπορέσετε να αποφασίσετε αν αξίζει να αποκτήσετε το έργο σε χάρτινη μορφή.

Μερικές από τις απορίες που θα λύσετε διαβάζοντας:

Ποια είναι η μυστική διαδικασία που μας έκανε καπνιστές;
Γιατί οι καπνιστές φοβούνται να το κόψουν και πώς ξεπερνιέται αυτός ο φόβος;

Πώς εξηγείται ότι μερικές φορές το κόβουν πολύ ευκολότερα καπνιστές 4 πακέτων ημερησίως από ό,τι καπνιστές 4 τσιγάρων ημερησίως;

Ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός σας όταν προσπαθείτε να το κόψετε;

Ποιο είναι το καλύτερο υποκατάστατο για το κάπνισμα, το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο σε όλους;

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση και περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας!

Θανάσης Αποστόλου

Πηγές

www.skeftomai.gr

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License